Huzur İmam Hatip Ortaokulu

Vizyon: Dünyadaki gelişmeleri, yenilik ve değişimleri, sürekli takip edip okul ve çevre şartlarına uyarlayarak, eğitim ve öğretimde hizmet veren kaliteli, saygın, kültürel mirası değerlendiren, yaşanan hayatı yorumlayan ve problemlere çözüm üreten bireyler yetiştiren Eğitim Kurumu Olmak Vizyonumuzdur

Misyon: Önyargısız, eleştiren, dürüst, kendine yeten ve güvenen, çevresindeki imkânları iyi kullanan, öğrendiklerini günlük hayatına uygulayan, karşılaştığı sorunlarla baş edebilen… Zihninde; insana, düşünceye, özgürlüğe, ahlaka ve kültürel mirasa saygıya dayanan bir din öğretimi anlayışını benimseyen, çağdaş öğrenciler yetiştirmeyi hedef almış bir eğitim kurumuyuz.

Başarılar:

Pansiyon Bilgileri: Yok
Saatler: 08:30-16:00
Isınma: KALORİFER/DOĞALGAZ
Yabancı Dil: ARAPÇA, İNGİLİZCE
Okulun Sınav Başarı Durumu: Her yıl mezun öğrencilerimizin %25´i merkezi puanla öğrenci alan nitelikli okullara yerleşmektedir. Ayrıca her yıl en az 20 öğrenci LGS sonuçlarına göre %10´luk dilime girmektedir.
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: Mezun öğrencilerimizin tamamı bir üst kuruma yerleşmektedir.
Sportif Etkinlikler: Futbol Basketbol Voleybol Masa Tenisi Eskrim Güreş Tekvando Wushu Atletizm sporları ve etkinlikleri yapılmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler: TUBİTAK 4006 TUBİTAK 2204B
Proje Çalışmaları: