Seni Görüyorum

Seni Görüyorum

13.05.2022 454

Projenin Adı: 

Seni Görüyorum

Projenin Amacı: Her birey farklı özelliklere sahiptir. Bazı insanlar kendilerini doğru ve kolay ifade edebilirken bazıları ya kendini gizlemeyi ya da tam tersi fazlaca göstermeyi tercih ederler. Öğrenciler arasında da aslında arkadaşları ve öğretmenleri tarafından kabul görmek isteyen, görülmek isteyen öğrenciler olabilmektedir.
Proje içeriği; hem kendini çok göstererek sorunlar yaratan, arkadaşlarının ve öğretmenlerinin kendilerini anlamalarını, görmelerini bekleyen hem de gizlenerek yokmuş gibi davranan öğrencileri kapsayarak değerli olduklarını, ne yaparlarsa yapsınlar okulun ve toplumun önemli bir parçası olduklarını hissettirmektir.
Projeyi Uygulayan Öğretmen/Öğretmenler:

Elif Zahide BÜYÜKSIRIK    

Feray BIÇAKCI

Projenin Uygulanışı: Toplumun bir parçası olduğunu hisseden bireyler hem o toplumda yaşamanın sorumluluklarını yerine getirir hem de topluma katkı sağlamaya çalışır. Aynı şekilde okula uyum sağlayan kendini okulun bir parçası olarak gören öğrenciler de okulun sorumluluklarını yerine getirme ve okula katkı sağlama konusunda daha istekli olmaktadırlar. Proje sayesinde bireysel görüşme yapılan öğrencilere kendini gösterebilme ve doğru ifade edebilme fırsatı verilecektir.

" Seni Görüyorum " projesi ile öğrencilerin; okul, aile ve çevre ile ilgili sorunlarını paylaşması ayrıca sorunun çözümü ile ilgili yol bulmasına yardımcı olunması, yakın gelecek planlaması yapması ve kendisini değerli hissederek toplumun bir parçası olduğunu farketmesi hedeflenmektedir.

Projeye Ait Görseller:  
20-05-202220-05-202220-05-202220-05-202220-05-202220-05-2022