Matematik Olimpiyatlarında Birinci Olduk

Matematik Olimpiyatlarında Birinci Olduk

Matematik olimpiyatlarında 1. Olduk.

Sivas'ta, 3. Eğitim Bölgesinde bulunan okulların katılımı ile matematik olimpiyatları düzenlendi. Millî Eğitim Bakanlığınca başlatılan Matematik Seferberliği ve Sivas Valiliği himayesinde Millî Eğitim Müdürlüğümüzce hayata geçirilen HEDEF Projesi kapsamında düzenlenen olimpiyatlarda dereceye giren öğrenciler için ödül töreni gerçekleştirildi.

Yavuz Selim Ortaokulunun ev sahipliğinde okul salonunda gerçekleştirilen matematik olimpiyatları ödül törenine; Millî Eğitim Müdürümüz Ergüven Aslan, Şube Müdürlerimiz; Hülya Bozbıyık ve Resul Çatal, bölge okul müdürleri, öğretmen, öğrenci ve veliler katıldı.

Olimpiyatlara katılım sağlayan okullara katılım belgesi takdim edilirken, ilk üçe giren takımlara ise para ödülü verildi. Şube Müdürlerimiz Hülya Bozbıyık ve Resul Çatal okulların katılım belgelerini öğrencilere takdim ederken, dereceye giren öğrencilere ise ödüllerini Millî Eğitim Müdürümüz Ergüven Aslan takdim etti.

Ayrıca okulumuzda da düzenlenen törenle dereceye giren öğrencilerimize idaremiz ve Matematik öğretmenleri tarafından hediyeleri takdim edildi.

Matematik Öğretmenlerimizi ve Öğrencilerimizi tebrik ederiz.

31.05.2023 73

31-05-202331-05-202331-05-202331-05-202331-05-2023