Liselere Geçiş Sistemi Sınavı İle İlgili Açıklamalar

31.05.2022 366

1- Sınav saat 09:30'da başlayacağı için sınava girecek öğrencilerin en geç 08:50'de sınav binasında bulunmaları gerekmektedir.

2- Öğrenciler yanlarında kalem, silgi, kalem traşı ve şeffaf şişede su getirebileceklerdir.

3- Öğrenciler yanlarında cep telefonu, hesap makinesi, elektronik cihazlar vb. malzeme bulunduramazlar. Ayrıca saat, kolye, kupe vb. eşyalar da takamazlar.

4- Öğrenciler kimliklerini yanlarında bulundurmak zorundadır.

5- Sınava katılım zorunlu değildir, isteyen 8. sınıf öğrencimiz katılabilecektir.

6- Öğrenci velileri okul bahçesine alınmayacaklardır. Sözel ve sayısal sınav arasındaki 45 dakikalık molada ise veliler sadece öğrencilerine yiyecek ve içecek verebilicek ayrıca görüşme sağlayamayacaklardır.

7- Öğrencilerin sınav giriş belgeleri sınava girecekleri sınıfda ki sıralarının üzerinde bulunacaktır.

8 - Sınav giriş öğrenci listeleri sınavdan 2 gün öncesinde okulda ilan edilecektir.

Kılavuza ulaşmak için tıklayınız.

Bahadır ÇETİN